Individualna obuka [translations pending]

Individualna obuka namijenjena je osobama kojima su brzina, vrijeme i posebno motivacija od presudnog značaja. Ovakvim vidom učenja stranog jezika, korisnik ima potpunu slobodu da prema sopstvenim potrebama odlučuje o vremenu, mjestu, tematici i intenzitetu odvijanja obuke iz odabranog programa/jezika.

Dialogos nudi ovu vrstu obuke za različite namjene: stručnjacima koji žele osvježiti ili usavršiti postojeće znanje, licima iz profesionalnog radnog odnosa zbog potreba na poslu, ali i samim početnicima, koji u najkraćem roku žele ili moraju potvrditi sopstveno znanje na nekom od međunarodno priznatih ispita. Uz individualni pristup, te prateći sadržaje postojećih silabusa ili drugih aktuelnih potreba polaznika, stručni nastavni kadar Dialogosa je spreman udovoljiti svim ovim zahtjevima.
Za razliku od nastave u grupi, individualna obuka ide korak dalje, te predavaču omogućuje fokusiranje na rad sa samo jednim (ili veoma malim brojem) klijenata, što omogućava stalni uvid u njihove individualne potrebe, te znatno povećava efektivnost i kvalitet sticanja znanja i vještina, neophodnih za uspješno korišćenje stranog jezika.
Individualna obuka je namijenjena i redovno se organizuje za samo jednog polaznika; međutim, ukoliko je zahtjev takve prirode, moguće je da se nastavi priključi još neko, pod uslovom da se radi o istom nivou znanja.

Cijena individualne obuke po osobi, za jedan školski čas u trajanju od 45 minuta, prikazana je u cjenovniku usluga.

Za dodatne akcije i popuste obratite se administraciji Dialogosa, ili provjerite važeći izvod iz pravila za popuste i akcije.

Lassen Sie Ihr Eindruck

Votes: 0