CrossFit Banja Luka Kids

Šta je CrossFit Kids?

CrossFit Kids je Greg Glasmenov fitnes metod podučavanja djece uzrasta 3 – 18 godina. Zasnovan na principu mehanike, konstantnosti, pa onda intenziteta, CrossFit za djecu se fokusira na pravilne pokrete tokom djetinjstva i adolescencije. Konstantno dobra mehanika omogućava fizičku pismenost, poboljšane sportske performanse, te manje sportskih povreda. I ne samo to, brojna istraživanja ukazuju da je fizička vježba korisna za kognitivnu funkciju, što znači da konstantno pohađanje i predanost ovom programu, može imati pozitivan uticaj na akademsko postignuće djece.

CrossFit Kids treba da bude velika ZABAVA za sve uzraste. Široka, opšta i sveobuhvatna zabava. Zabava znači da mi pružamo aktivnu alternativu sjedilačkim navikama, što povlači smanjenju pretilosti kod djece i sveobuhvatnom boljem zdravlju naše djece. Osim toga, potrebe osnovaca i srednjoškolaca se razlikuju po stepenu, a ne i po vrsti. Program je prilagođen uzrastu i sastavljen je tako da uvažava različit stepen sazrijevanja djece koja se nalaze u jednom razredu. CrossFit za djecu je dizajniran da bude minimalistički. Ovaj program je cjenovno povoljan i uglavnom zahtijeva malo ili nimalo dodatne opreme, te na taj način daje priliku djeci različitih socio-ekonomskih grupa, da budu fizički spremni i fizički aktivni kroz njihov život.

Vaše dijete će izvršavajući neobične aktivnosti kao CrossFit atleta, steći novo iskustvo. Na našim časovima djeca će naučiti kako da pravilno rade čučnjeve, trče, skaču, podižu, guraju, povlače i prevrću predmete. Djeca će postići kardio izdržljivost i vježbaće spretnost, ravnotežu, koordinaciju, brzinu, snagu i preciznost, kroz različite vježbe i aktivni trening. Naš program uključuje timski rad, posvećenost, istrajnost i ohrabrenje iz redova vršnjaka.

Gdje se nalazimo?

Naša lokacija je u Banjaluci, u ulici Jovana Dučića 23a, na drugom spratu.  To je bivša Čajevčeva hala, zgrada pored Euroexpress brze pošte, ulaz Elta televizije.  Detaljne informacije se mogu dobiti na info@dialogoscentar.com ili telefonom 051321221 i 051321220.

Ostavite utisak

Votes: 2000