O nama

Tradicija

Osnovan u septembru 1994., DIALOGOS je prvi centar za učenje stranih jezika i savremenu komunikaciju u Republici Srpskoj. Dugogodišnje prisustvo na tržištu obrazovanja temelji se na povjerenju i zadovoljstvu korisnika naših usluga, te s ponosom ističemo da je u proteklom periodu u Centru obučeno preko 20 000 naših sugrađana.

Nezavisnost

Činjenica je da je ime DIALOGOS postalo prepoznatljiv brend na ovim prostorima. Imajući u vidu okruženje u kome živimo i radimo i sve veću istančanost zahtjeva naših klijenata, jasno je da se to nije moglo postići bez mnogo godina predanog rada i napora  i želje da se tržištu ponudi ništa drugo do vrhunski kvalitet usluge. Također treba naglasiti da ime DIALOGOS nije nastalo kopiranjem imena različitih svjetski poznatih i priznatih obrazovnih institucija (što bi uveliko olakšalo naš put razvoja na tržištu) već kroz sopstvenu ideju i vjeru u ostvarenje vizije o onome što danas zaista i postoji.

Kvalitet

Izgrađujući DIALOGOS brend, sticali smo iskustvo i maksimalno razvijali profesionalne poslovne odnose koji su nam omogućili da pravovremeno i s punom odgovornošću zadovoljavamo zahtjeve koji se svakodnevno pred nas postavljaju.

Uspješan rad temelji se na dostizanju najviših standarda pružanja usluga i brizi o svakom detalju, što predstavlja prepoznatljiv kvalitet i vrijednost DIALOGOSA.

Iskreno vjerujemo da smo pravi poslovni partner našim klijentima koji, u DIJALOGU sa nama, obezbjeđuju DIJALOG sa svijetom.