Škola u prirodi

Učenje za nas mlađe, u prirodi je mnogo slađe! - Škola u prirodi

Školska godina se bliži kraju i sigurno jedva čekate da se riješite učionica, klupa, domaćih zadataka i dosadnog učenja. Željni ste prirode, sunca, trčanja, igranja i druženja? Želite nezaboravno ljeto u prirodi, koje ćete provesti sa odličnim društvom, uživajući u cvrkutu ptica i žuboru vode? Avanturisti ste i želite da naučite da se snalazite u prirodi, da prepoznajete biljke i pritom savladate strani jezik?

Ako je vaš odgovor na bilo koje od ovih pitanja „Da!“, Dialogos Ljetnja škola stranih jezika u prirodi je pravi izbor za vas! Kroz pomno osmišljenih sedam dana proživjećete ono što bi svako dijete trebalo da iskusi, uživaćete, odmoriti se i naučiti nešto novo. Saznajte sve o tome i priključite se našoj ljetnjoj priči!

Zašto je potrebna?

Da li ste primijetili kako ubrzan napredak tehnologije otuđuje djecu od prirode, fizičkih aktivnosti i avanturističkog duha? Da li i vaše dijete provodi najveći dio svog vremena u zatvorenom prostoru, bez mogućnosti da udiše čist vazduh, istražuje prirodu i uživa u zdravoj ishrani? Da li mislite da je ljetnji raspust predug period bez aktivnog učenja i da ga treba iskoristiti za učenje jedne od najkorisnijih i najpotrebnijih oblasti - stranog jezika? DIALOGOS tim je naporno radio kako bi objedinio rješenja tog niza problema u jedno - Dialogos ljetnja škola stranih jezika sa aktivnostima u prirodi!

Šta mi nudimo?

DIALOGOS je za vašu djecu pripremio aktivno ljeto sa kombinacijom učenja, zabave, razvijanja vještina i fizičke aktivnosti. Kroz pomno osmišljenih sedam dana, proživjeće nezaboravno ljeto, te će kroz druženje i učenje stranog jezika osluškivati i istraživati prirodu. U seoskim predjelima uživaće u čistom vazduhu, zdravoj hrani, trčanju, igranju i upoznavanju flore i faune šumskog okruženja.

Program je namijenjen djeci uzrasta 9-15 godina i jedini uslov je da imaju želju za druženjem, učenjem i igranjem. Lokacija na kojoj će biti smješteni je selo Drinić, Bosanski Petrovac, uz izlete u NP „Plitvička jezera“ i „Una“ – Martin Brod. Tokom trajanja programa, djeca će odslušati 18 sati nastave stranog jezika, te će imati svakodnevne popodnevne radionice u prirodi. Razvijaće i umjetničke sklonosti kroz dramsku i muzičku radionicu, kao i takmičarski duh kroz društvene igre i sportske aktivnosti.

Škola u prirodi je idealna prilika da vaše dijete ponese znanje i uspomene za čitav život. Prijavite se i uvjerite da učenje engleskog jezka, uz druženje i igru može biti prava stvar!

Ostavite utisak

Votes: 17320