Engleska Cheltenham - Inlingua

Inlingua Cheltenham je međunarodno priznata škola engleskog jezika i jedna je od 345 škola za jezike poznate franšize inlingua International koja već 40 godina podučava jezike u svojim centrima širom svijeta.  inlingua Cheltenham se nalazi u samom centru Cheltenham-a, tipičnog engleskog gradića u srcu Engleske, popularnom po svojim izvorima banjske vode kao i istoriji i arhitekturi.

Engleska Cheltenham - inlingua

U inlingua Cheltenham se primjenjuje poseban inlingua nastavni metod razvijen od strane Odjela za pedagogiju u Bernu u Švajcarskoj gdje se takođe kreira i sav nastavni materijal koji se ekskluzivno koristi u inlingua školama, a sve u cilju dostizanja najvišeg standarda u kvalitetu usluga koje ova škola pruža. Prateći svjetske trendove, inlingua škole, osim kurseva ponuđenih u samom centru, nude i mogućnost onlajn učenja engleskog, pa je u ponudi Macmillan English Campus (MEC), potpuno integrisani onlajn program za sve one kojima engleski nije maternji jezik, zatim inlingua Online Learning (iOL), sofisticirani program dostupan inlingua polaznicima, a od 2011. je za sve polaznike koji žele nastaviti učiti jezik i nakon završetka kursa ponuđen i onlajn jezički paket program dostupan na više nivoa.

Kursevi u inlingua Cheltenham:

Opšti engleski
Priprema za međunarodne sertifikate (Cambridge sertifikati, BULATS, TOEIC, IELTS, TOEFL)
Ljetni programi (kombinacija predavanja sa vannastavnim aktivnostima)
Kombinovani kursevi (poslovni i opšti engleski)
Engleski za predavače (TESOL sertifikat ili diploma, IBET sertifikat, TEFL refresher kurs)
Specijalizovani kursevi (za škole i fakultete, za kompanije, vladine organizacije i vojsku; engleski za starije od 40 godina, akademski engleski)

Glavne karakteristike inlingua Cheltenham škole:

  • Franšiza kao garancija kvaliteta u pružanju usluga
  • Popularni i cijenom dostupni ljetni program
  • Odlična opremljenost škole
  • Akreditovani ispitni centar za polaganje Cambridge ispita
  • Organizovane vannastavne aktivnosti za polaznike kurseva
  • Ekskluzivni Inlingua metod i nastavni materijali
  • Onlajn programi (MEC, iOL)

Akreditacije i članstva:

British Council, Trinity College London, London Chamber of Commerce Institute (LCCI), Investors in People, EnglishUK, Business EnglishUK.

Ostavite utisak

Votes: 11379