Engleska SGI

Programi za učenje engleskog jezika u Engleskoj su obezbijeđeni kroz saradnju DIALOGOS-a i škole Saint George International iz Londona i organizuju se od 2007. godine. Namijenjeni su polaznicima različitih uzrasta (16 godina i više) i različitih nivoa znanja engleskog (svi nivoi).

Engleska SGI

Saint George International (SGI) je međunarodno priznata škola sa preko 40 godina iskustva u podučavanju engleskog jezika za strance. Škola je smještena u centru Londona u savremeno opremeljenoj zgradi (objekat nudi udobne i atraktivne učionice, kompjuterski centar za učenje, te besplatno korišćenje interneta) koja se nalazi u mondenskoj oblasti Fitzrovia, sjeverno od Oxford Street-a. London je poznat kao jedan od najatraktivnijih i najdinamičnijih gradova u svijetu, kao i centar visoke mode, kulture i umjetnosti. Kroz program druženja, osoblje škole će se pobrinuti da u potpunosti uživate u svim čarima ovog grada, a istovremeno usavršite poznavanje engleskog jezika.

SGI centar nudi kvalitetnu obuku za koju je zadužen visoko kvalifikovani stručni tim sa akademskim zvanjem i iskustvom.

Saint George International nudi sljedeće programe za učenje engleskog jezika:

Pored programa učenja engleskog jezika, škola nudi pomoć u pronalaženju adekvatnog smještaja za vrijeme boravka u Londonu, i to:

  • Smještaj u porodici (Homestay)
  • Studentski smeštaj
  • Hoteli i apartmani

Ostavite utisak

Votes: 12622