Programi za učenje engleskog jezika u Irskoj su obezbijeđeni kroz saradnju DIALOGOS-a i Jezičkog Instituta DALMAC iz Irske i organizuju se od 2000. godine. Namijenjeni su polaznicima različitih uzrasta (10 godina i više) i različitih nivoa znanja engleskog (svi nivoi), a cilj im je lako i zabavno učenje engleskog jezika kroz upoznavanje bogate irske tradicije i kulture.

Jezički institut DALMAC prepoznat je u Irskoj od strane Vladinog Odjeljenja za obrazovanje i nauku kao Škola engleskog jezika. DALMAC-ovo 20-godišnje iskustvo u radu sa stranim studentima, značajno povoljnija cijena programa u poređenju sa drugim školama, “čisti” književni engleski, niska stopa kriminaliteta u Republici Irskoj u odnosu na zemlje iz okruženja su neki od razloga našeg opredjeljenja za saradnju.

ezički institut DALMAC

Sjedište DALMAC-a je u primorskom gradiću Rush, koji se nalazi sjeverno od Dablina, glavnog grada Irske, od kojeg je udaljen tridesetak kilometara. Stanovništvo se tradicionalno bavi hortikulturom, a na brojnim poljima i staklenicima uzgaja se povrće i cvijeće za dablinske markete. Sa populacijom od 15000 ljudi, Rush je takvo mjesto gdje “svako svakog zna”.Polaznik biva uključen u istinsku irsku zajednicu, a učenje i boravak u istom mjestu omogućavaju mu da se brzo prilagodi životu Irske i lokalne zajednice.

Posjetioci ove oblasti se često osvrću na gostoljubivost i toplinu samog mjesta. Rush je siguran i miran kutak, pogodan za učenje, daleko od buke i zagađenja svojstvenih velikom gradu, a opet tako blizu da se mogu osjetiti "vibracije" gradskog života.

Program za učenje engleskog jezika

Ostavite utisak

Votes: 13179